Despre noi

Despre noi

Despre tomblino.ro

tombolino.ro aduce in fata clientilor ultimele tendinte in materie de moda, punand la dispozitia lor o gama larga de tricouri printate la preturi preturi accesibile.

Prin intermediul magazinului nostru online nu va oferim doar sansa de a achitiona o gama larga de tirouri printate de cea mai buna calitate cat si oportunitatea  de a va indepliniu un vis. Mai multe detaliii regasiti pe site-ul nostru .

Suntem o echipa de oameni tineri, pasionati si dedicati, cu o vasta experienta in mediul online. Oferim colectii atent selectionate atat pentru femei cat si pentru  barbati  . Comercializam tricouri  atat pentru evenimente deosebite, cat si pentru purtarea   zi cu zi.

Suntem de parere ca doar colaborand si comunicand cu clientii nostri, putem pastra o relatie stabila si de incredere. Astfel, motivatia noastra este de a multumi si satisface gusturile fiecarui client. Toate produsele au preturi accesibile si un raport calitate/pret foarte bun.

Poti avea orice produs la tine acasa in 2-5 zile de la plasarea comenzii , in plus oferim 30 zile GARANTIE pentru orice produs achizitionat.

Pentru a avea o experienta cat mai placuta la cumparaturile online, echipa noastra lucreaza constant la simplificarea procesului de achizitie, oferind suport telefonic si online in intervalul orar 09:17:30.

Va multumim!